Bradarić Šljujo (MOST): Plaćamo nerad Javne ustanove, troši milijune, treba je ukinuti

"Marjan se neće dovršiti ni do svibnja, jučer smo na terenu rekli da će biti dobro dovrši li se do Nove godine"

Ante Bradarić Šljujo (MOST) javio se u raspravi na tematskoj sjednici i Marjanu Marjanom se loše upravljalo oduvijek. Voli se reći da sadašnja vlast nije puno kriva jer je dobila sve u naslijeđe. Odgovornim se mogu smatrati bivši i sadašnji ravnatelj PŠ Marjan.


Nek nam gradonačelnik kaže zašto nije ispoštovao sve zaključke od 4. travnja. Hladnokrvno ih je ignorirao. Grubšić je u lipnju postao ravnatelj, dok je tadašnji ravnatelj, za kojeg se tvrdilo da nije dobro radilo, postao njegov pomoćnik i savjetnik. Zašto je to tako? Gradonačelniče, želite nam poručiti da se ovako dobro radilo. Marjan se neće dovršiti ni do svibnja, jučer smo na terenu rekli da će biti dobro dovrši li se do Nove godine.

JU 80 posto troši na plaće. Koja je onda svrha Javne ustanove? Tužno zvuči da se rampama ne može automatski upravljati. Plaćali smo JU za nešto što nisu radili, a sad moramo platiti njihov nerad. Šef mora biti vođa, biti motiv svojim radnicima. Konkretno me zanima da mišljenje daju g. Ruščić i Ružić, je li nam ona zaista potrebna.Nema smisla plaćati nekoga za nešto što ne radi.Što se tiče volontera, lijepo je da oni žele pomoći, ali nije lijepo iskorištavati ljude za nečiji nerad.Ante Jukić (HDZ) je replicirao:- Moj prijatelj Šljujo je za vrijeme jučerašnjeg obilaska govorio da stanje Park šume nije onakvo kakvo je on očekivao. Izrekao je svoj stav koji je bliže onome što je nego ono što sada slušamo. Neodgovorno je ponavljati broj nedoznačenih stabala. Odakle broj od 1300 nedoznačenih stabala? Volio bih da struka to potvrdi. Pohvalit ću g. Uvodića koji se kroz akcije najviše zauzeo u volontiranju.

Petar Škorić (HDZ):- Mislim da ukidanje JU nije rješavanje problema. Što se tiče angažiranja volontera, mislim da oni ne mogu napraviti bilo kakvu štetu. Marjan i imamo zahvaljujući volonterima.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime