Božićni sajam rukotvorina u Trogiru: Zanimljivom pjesmom otkriveni “pokloni s dušom”

Treći Božićni sajam rukotvorina u Trogiru otvara se 18. prosinca


“Usta se smiju, u Beču i našem atriju, tu se rukotvorci sastaju, i divni pokloni nastaju! Ako će čak i pas mačku poklonit’ značku, zašto ne bi i ti najdražima neki ukras ili igračku” – zanimljivom i razigranom rimom, na svojoj službenoj stranici, iz Muzeja grada Trogira pozivaju na treći Božićni sajam rukotvorina.


U atriju Muzeja grada Trogira od 18. do 23. prosinca 2019. svaki dan ujutro 10:00 – 13:00 te poslijepodne 17:00 – 20:00 sati možete za svoje najmilije odabrati božićne poklone.

Iz muzeja navode da se radi o poklonim s dušom koje su izradili umjetnici, čak njih osam kreativaca koji će izložiti svoje rukotvorine- Silvija Abramović, Esther Canata, Eva Ćurković, Verica Đido, Ivana Listeš, Ina Sinovčić, Gloria Vukić i Likovna udruga Trogir.

– Dođite, razgledajte, pronađite nešto za sebe i druge… podržite naše drage kreativce i treći Božićni sajam rukotvorina u Muzeju grada Trogira. Nadamo se da ćete podijeliti ovu informaciju s prijateljima na društvenim mrežama i pozvati ih da svrate u atrij Muzeja grada Trogira- pozivaju.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime