Glumica i voditeljica Doris Pinčić (32) i glazbenik Boris Rogoznica (31) specijalni su par druge sezone emisije ‘Superpar’. Sada su bivši supružnici, no tijekom snimanja showa još su bili u braku i pokazali su kako izgleda njihova svakodnevica.

Nakon što je u prethodnoj emisiji Boris obavljao zadatak u kojem se po mraku trebao odjenuti i napraviti doručak u što kraćem roku, priznao je kako su inače ujutro oboje užurbani, a Doris mu je svaki dan preko WhatsAppa pisala što sve treba obaviti u kući tijekom dana.

– Dobijem zadatke kao da sam na poslu. Nije baš e-mail, ali dobijem preko WhatsAppa i onda samo križam preko dana kako ih rješavam – rekao je Boris.

– Napravi doručak, spakiraj stvari, napravi ručak, stavi sušiti robu, opeglaj suhu robu, dođi po ženu na posao – bili su Borisovi zadaci dok je bio u braku s voditeljicom. Tijekom odrađivanja zadatka Doris je pohvalila Borisa i rekla kako je inače uvijek sluša.

– Ali kad ne sluša, on ne sluša 200 posto. Onda poništi prethodno slušanje – rekla je Doris, a Boris je dodao: ‘To kad mi stvarno prekipi’.

Kasnije je ispričala i što joj najviše smeta kada se posvađaju i što joj je najmrskije što joj može reći.– Razgovarat ćemo sutra. Ubij me danas. Sutra kaže: ‘Ni danas ne mogu’ – kaže Doris.

Dok je Boris bio u mračnoj sobi, Doris ga je navigirala, no ostala je iznenađena koliko brzo je uspio odjenuti hlače, piše 24 sata.

– Eh, da mi je i inače imati te kamere za njega. Nije mi ovo drago. Gdje se on u mraku naučio ovako brzo zakopčavati – komentirala je Doris.


Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
7
Hagić
0
Hmmm
2
Plač
0
Grrr
6
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime