Uvijek svježi Amfiteatar Doma Mladih ugostiti će u četvrtak 18. srpnja stand-up predstavu Boca Istine. Predstavu izvode Zagrepčanin Tin Sedlar, Bosanac Marko Dejanović i Slavonac Goran Vinčić, a na izvedbi u Amfiteatru će im se kao poseban gost pridružiti i splitski komičar Josip Škiljo.

Boca Istine je predstava koja obrađuje razne teme, od sexa, preko očinstva, glazbene scene, regionalnih razlika, do svakako i uvijek zabavnih muško ženskih odnosa. Pogotovo u muško ženskim odnosima, trojica komičara dolaze svaki sa jedinstvenom perspektivom, s obzirom na njihove bračne statuse. Naime, Dejanović je neko vrijeme oženjen i već ima dijete, Vinčić se oženio prije nekoliko mjeseci, dok je Sedlar zaručen i planira vjenčanje sljedeće godine.

Ovaj stand-up spektakl izvodi se od veljače isključivo po kazalištima i dvoranama po Hrvatskoj. Do sada je predstava uspješno izvedena u Bjelovaru, Rijeci, Sv. Ivanu Zelini, Novoj Gradišci, Virovitici i Zaboku, a nakon Splita nastavlja ovu mini turneju sa izvedbom u petak u Trebinju (BiH) i u subotu u Dubrovniku.

Ulaznice za splitsku izvedbu se mogu nabaviti na Entrio webu i Entrio prodajnim mjestima.

Cijena je 40 kuna u pretprodaji i 50 kuna na dan.