Blanka Vlašić u sportskoj mirovini odlučila upisati fakultet

Blanka Vlašić u veljači je objavila da odlazi u sportsku mirovinu nakon čega se odlučila posvetiti uživanju, putovanjima i vjeri. Splićanka je uvijek iskreno govorila o svom obraćenju, a sada kada je objesila "sportske tenisice" o klin - za to ima i više vremena!

Jedna od najvećih svjetskih atletičarki svih vremena, 37-godišnja Blanka Vlašić, prije nekoliko mjeseci odlučila je reći zbogom profesionalnom sportu! Gostujući u jednom od najpoznatijih hrvatskih podcasta – napokon je otkrila kako je i kada pronašla dugo priželjkivani mir, piše RTL.


No, tko zna gdje bi Blanka bila da nije bilo njezina oca. Najbolji vizionar i motivator, kako kaže – znao je da će postati prvakinja i prije nego je itko to shvatio, pa i ona sama. Joško Vlašić, još uvijek nositelj hrvatskog rekorda u desetoboju – stvorio je predivnu obiteljsku sportsku priču.

Isti takav vanserijski talent dogodio se i Blankinu mlađem bratu Nikoli koji uspješno gradi nogometnu karijeru – što u hrvatskoj reprezentaciji, a što u moskovskom klubu CSKA. Upravo tamo ga je Blanka nedavno i posjetila!

Osim njezinih skokova, javnost širom svijeta voljela je, kako se kaže – zabadati nos i u Blankin ljubavni izbor. Spajali su je s Lukom Nižetićem i Nikolom Karabatićem – no, atletičarka je rijetko otkrivala koga ljubi.

No, nije sve uvijek bilo med i mlijeko. Sportski uspjesi i medalje nose i ozljede. Baš tada, kada joj je bilo najteže – pronašla je spas u vjeri, a upisala je i teološki fakultet.

Moja reakcija na članak je...
Vau
11
Haha
10
Hagić
4
Hmmm
3
Plač
1
Grrr
3
Molim?
4

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime