Bivši policajac tvrdi: “Ante mi je sinoć javio da ima kontakt, sestra mu je u Brazilu”

Dragojević je putem svog Facebook statusa zatražio je pomoć oko pronalaska njegove izgubljene sestre


Uirovljeni policijski inspektor iz Bosne i Hercegovine Hanas Kovačević tvrdi da je pronašao sestru Ante Dragojevića, za kojom je mladić ovih dana uporno tragao preko društvenih mreža. Hanas kaže da je na vlastitu inicijativu pokrenuo osobnu potragu te saznao informacije koje su itekako koristile Anti Dragojeviću. Tražiti ju je, kaže, počeo nakon što je vidio objavu u jednoj Facebook grupi, i sada tvrdi da se Ivana nalazi u Brazilu.


“Bez ičijeg nagovora krenuo sam u potragu, odnosno kontaktirao svoje prijatelje diljem Hrvatske došao do informacije kako se zove i preziva Ivana, gdje živi i tko su joj roditelji. To sam prenio Anto i njegovoj udomiteljici, a na njima je da uspostave kontakt… Ante mi se sinoć javio i rekao da ima kontakt te da mu je seatra u Brazilu na školovanju”, rekao je Kovačević za Index.

Hanas je poznat i kao zenički Sherlock Holmes, jer je, kako tvrdi, u razdoblju od deset godina pronašao više od 2500 tisuća ljudi, a zbog Antinog emotivnog statusa na kojega je slučajno naletio u jednoj grupi odlučio je pomoći i ovom 19-godišnjaku.

Podsjetimo, Ante Dragojević, kojega su gledatelji upoznali u ovogodišnjem Supertalentu, putem svog Facebook statusa zatražio je pomoć oko pronalaska njegove izgubljene sestre, od koje su ga odvojili nakon što su oboje dobili udomiteljske obitelji.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime