BIVŠI IGRAČ HAJDUKA UPOZORAVA “Pozitivan sam na COVID-19, ne vjerujte dezinformacijama”

Nakon saznanja o zarazi obratio se javnosti

Na svom Facebooku javnosti se obratio bivši igrač Hajduka Avdija Vršajević. Otkrio je da je pozitivan na koronavirus te upozorio svoje simpatizere da ne vjeruju dezinformacijama koje čuju.


Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

– Poštovani mediji, prijatelji, simpatizeri… Želim da se oglasim s ciljem zaustavljanja dezinformacija o trenutnoj situaciji vezano za COVID-19. Situacija je takva da sam trenutno u izolaciji, zbog pozitivnog testa na COVID-19.

Sve je pod kontrolom, ja se osjećam dobro, bez javljanja intenzivnijih simptoma, te se nadam brzom oporavku, kako bih bio uz svoju porodicu i svoj tim.

Želim da iskažem punu podršku za svoj tim, te da kažem da mi je žao što nisam uz njih, ali ne sumnjam da će postići željeni uspjeh kroz nastupajuće utakmice.

Smatram da je bitno da naglasim i to da su moja supruga i sin, negativni na COVID-19, te bih ovom prilikom zamolio da se prestanu širiti dezinformacije. Ne smatrajte tuđe živote i privatnost izvorom zarade.


Hvala vam na razumijevanju i podršci, a najbolja podrška jeste da neistinu ne predstavljate istinom. Vidimo se uskoro, uz Božju pomoć – napisao je.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime