Gotovo svakodnevno pišemo o brojnim komunalnim problemima koji se javljaju na području Splita, ali i čitave Dalmacije. Nerijetko nam šaljete fotografije i snimke razrovanih cesta, mračnih ulica, golemih hrpa građevinskog šuta, spavaćih soba oko kontejnera i ostalih ilegalnih objekata zbog kojih sada postoji i Agencija za ozakonjenje nezakonito izgrađenih zgrada.

Često dobivamo i snimke vaših loše raspoloženih susjeda koji iz nekog razloga sjekirom razbijaju sve oko sebe, genijalaca koji skinu hlače i obave nuždu posred grada, natprosječno inteligentnih individua koje ostave WC školjku posred ceste, te velikih gramatičara s dva razreda osnovne škole ili fakultetskom diplomom, ali bez srednje škole, koji palicama ispravljaju pogrešno izrečeno ‘ije’ i ‘je’ od strane gostiju iz susjednih zemalja zbog nečeg što se desilo u vremenima kada su bili u kolicima.

Vrlo često ispostavi se da svi oni imaju nešto zajedničko, ili bolje rečeno nemaju. To su dvije stvari. Jedna je odgoj, a druga je na fotografiji koju nam je poslala zgrožena čitateljica uz komentar da je ovo “kraj civilizacije”. Da stvar bude bolja, ove knjige su ‘iskrcane’ kraj OŠ Bol. Neka djeca vide kako prolaze načitani ljudi.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime