Bijeli odradili posljednji trening na pripremama u Turskoj

Momčad će sutra u ranim poslijepodnevnim satima krenuti prema Splitu gdje će do početka proljetnog dijela održati završni dio priprema

Nogometaši Hajduka su danas poslijepodne odradili posljednji trening na pripremama u turskom Beleku. Nakon jutarnjeg kondicijskog dijela, Bijeli su u drugom dijelu 15. dana turskog dijela priprema uvježbavali igru na malom prostoru (četiri na četiri) te završnicu, piše Hajduk.hr.


Trener Hajduka Željko Kopić zajedno sa svojim suradnicima zadovoljan je radom i angažmanom svih igrača u dosadašnjem dijelu priprema unatoč teškim treninzima i zahtjevnim utakmicama koje su Bijeli odigrali. Četiri pobjede iz četiri susreta i niz odrađenih treninga učinak je hajdukovaca u protekla 23 dana otkako je započeo trenažni proces za nastavak sezone.

Momčad će sutra u ranim poslijepodnevnim satima krenuti prema Splitu gdje će do početka proljetnog dijela održati završni dio priprema. U petak i subotu hajdukovce očekuju nastupi na Memorijalnom turniru Andrija Anković gdje će odigrati i posljednje provjere uoči nastavka natjecateljskog dijela sezone koja započinje prvenstvenom utakmicom protiv Cibalije u Vinkovcima (11. veljače – 15 sati), javlja Hajduk.hr.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0