BBB IZ SISKA: “Kod mene su torcidaši. Zovu me na sjever Poljuda u dresu Dinama”

"Nama navijačima trebalo je 10 minuta nakon potresa da se organiziramo. BBB, Torcida, Armada, Demoni, Kohorta... Svi smo tu"


Navijači svih hrvatskih klubova oduševili su brzinom, organiziranošću i požrtvovnošću u reakciji na katastrofalan potres koji je 29. prosinca pogodio Baniju.


Samo nekoliko sati nakon tragedije koja je snašla stanovnike Petrinje, Siska, Gline te sela oko gradova u tom dijelu Hrvatske na mjestu potresa bili su BBB-i.

Navijači Dinama prvi su došli na Baniju zbog blizine Zagreba, a već u rano jutro sljedećeg dana tamo su doputovali pripadnici Torcide, Armade, Demona, Kohorte i drugih kako bi danonoćno naporno radili u saniranju posljedica katastrofe.

Inače žestoki rivali, koji često ratuju širom Hrvatske, sada su suborci na zadatku pred kojim klupska i navijačka suparništva ne znače baš ništa.

Najnoviju priču o jedinstvu hrvatskih navijača u borbi s posljedicama potresa za RTL televiziju otkrio je Trpimir Lovreković, član BBB-a iz Siska: 

“Nama navijačima trebalo je 10 minuta nakon potresa da se organiziramo. BBB, Torcida, Armada, Demoni, Kohorta… Svi smo tu i radimo kao jedna ekipa, nema podjela. Nerazdvojni smo. Evo, trojica dečkiju iz Splita koji su spavali kod mene u stanu pozvali su me na derbi na Poljudu. I to da dođem s njima na Torcidinu, sjevernu tribinu u Dinamovom dresu i da mi nitko neće ništa.”

Moja reakcija na članak je...
Vau
29
Haha
1
Hagić
7
Hmmm
3
Plač
0
Grrr
0
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime