Bauk o zabrani u Imotskom: “Uzrujan sam kao SAD kada im je NDH objavila rat”

Bauk kaže kako će on stoički otrpjeti to što nije dobrodošao u spomenuti ugostiteljski objekt u Imotskom, a za njegovog vlasnika ima četiri dobronamjerna savjeta, da ne bi, kaže, dobio kaznu

Nakon što je vlasnik hotela i restorana Zdilar u Imotskom na vrata svog objekta stavio natpis kako je u njegove „dvore“ zabranjen ulaz SDP-ovcima Arsenu Bauku i Nenadu Staziću, Večernji list je upitao saborskog sastupnika Arsena Bauka za komentar.


– Apsolutno je pravo vlasnika meni poručiti da sam nepoželjan – kazao je Bauk te dodao kako ga je natpis uzrujao kao što je SAD uzrujalo kada im je NDH objavila rat.

Bauk kaže kako će on stoički otrpjeti to što nije dobrodošao u spomenuti ugostiteljski objekt u Imotskom, a za njegovog vlasnika ima četiri dobronamjerna savjeta, da ne bi, kaže, dobio kaznu.

– Kao prvo, umjesto „zabranjuje“ trebao bi napisati na vrata „nije dobrodošao“. Kao drugo, obzirom da je uz poruku i amblem SDP-a nije jasno brani li ulaz samo Staziću i meni ili svim SDP-ovcima. To mora precizirati. Kao treće, Nenada Stazića bi trebao poštedjeti ovoga svega jer on više nije državni dužnosnik. Kao četvrto, mora navesti i razloge zbog kojih nam brani ulazak u svoj objekt kako bi javnost mogla ocijeniti koliko je to sve skupa legitimno – kazao je Bauk.

ODGOVOR IMOTSKOG UGOSTITELJA “Zabranjen ulaz za SDP Arsena Bauka i Nenada Stazića”

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0



1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime