BACIO BOCU, STAKLO OZLIJEDILO MALOLJETNE CURE Spriječile nepoznatog muškarca u skidanju LGTB zastave na Matejuški

"Uzeo staklenu pivsku bocu, bacio je ovim curama pred noge, a razbijeno staklo im je raskrvarilo noge"

Kako smo ranije izvijestili, tijekom utorka na jarbol na Matejuški organizatori Split pridea podigli su prepoznatljivu LGBT zastavu, a izveli su i kratak performans u kojem su poslali nekoliko poruka.


POVEZANI SADRŽAJ:

Policija je u noći s utorka na srijedu zaprimila dojavu da tri osobe na Matejuški u Splitu oštećuju jarbol. Brzom intervencijom policijskih službenika na mjestu događaja su zatečena tri muškarca, te su spriječeni u daljnjem oštećivanju lokota na jarbolu. Uhićeni su i dovedeni u službene prostorije, te je nad njima u tijeku kriminalističko istraživanje.

Incident oko 22 sata

Kako nam javljaju čitatelji, u srijedu navečer se dogodio novi incident! Sve se dogodilo oko 22 sata, a detalje nam je opisao svjedok događaja čiji su podaci poznati redakciji.

– Večeras sam na Matejuški svjedočio i snimio trenutak kad je nepoznati čovjek, malo stariji, doša do stupa di je izvješena “dugina” zastava. Taj muškarac je pokušavao skinuti zastavu.

Tada su ga, naglašavam, zaustavile maloljetne cure. Nisu to napravile fizički nego isključivo riječima. Čini se da se muškarca naljutilo da ga one pokušavaju verbalno spriječiti te je uzeo staklenu pivsku bocu, bacio je ovim curama pred noge, a razbijeno staklo im je raskrvarilo noge. Ovaj čovjek je odmah nakon toga otišao s Matejuške – kaže nam mladi Splićanin koji je svjedočio događaju.Lakše ozlijeđene

Dodaje da mu nije poznato je li ozlijeđeno još osoba koje su se u tom trenutku našle na toj lokaciji, ali srećom, maloljetne cure su zadobile tek lakše površinske ozljede.

Uspio je snimiti tek dio incidenta:Pokušali smo dobiti splitsku policiju, no vjerojatno do jutra nećemo znati je li slučaj službeno evidentiran.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime