Vjerojatno nije ostalo puno toga čime Ava Karabatić može iznenaditi svoje pratitelje na Instagramu. U posljednje vrijeme objavljuje fotografije s vrlo čudnim, čestom i nerazumljivim opisima, a kroz OnlyFans objavljuje obnažene fotografije i video snimke.

“SJETILA SAM SE…Mnogo sam povukla na taj svoj podznak..:Strijelac glupi”..Za koji dan trebati će mi gutljaj ,ali suza…Izgubila sam osobu. koja me toliko pazila i voljela..Moja luda glava i ovisnost bila je “Udarac ….Mnogo toga je laž..Istina je da si najbolje sto mi se desilo u životu…Dinamo i Hajduk ne idu skupa..Ali …..
Mia…Znaš koliko mi svaki dan fali…Ne treba mi ništa…Dobro je rekao Umberto Eco…Ime ruže……”, napisala je starleta u opisu fotografije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ava Karabatić (@ava_karabatic_official)“Kad mi je sve išlo…Sve su pile šampanjce i putovale..Kad sam …Znaš i sama..Prebrodila najveće zlo….Zvano Avaalkohol….Uvijek je tu …Prija ..Plačem..A suze kapaju na omot nove knjige…Sjećas li se?190 ispita i što reći… Moj zivot je ….Samo jedno ..Ava…Ava…Ava ..Volim te Mia” – stoji u opisu druge fotografije.

Što je “pjesnik” htio reći?


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime