Autobus Kolinde Grabar – Kitarović zakačio automobil na cesti i produžio: ‘Zašto nitko nije stao’

U 18:50 sati vozač autobusa u kojemu se nalazila predsjednica zakačio je vozilo koje se nalazilo na cesti i nakon toga nastavio put Lobora gdje je predsjednica imala predizborni skup


RTL-u je i službeno potvrđeno da je autobus predsjedničke kandidatkinje Kolinde GrabarKitarović jučer kasno poslijepodne sudjelovao u manjoj prometnoj nesreći u Malom Bukovcu u Krapinsko-zagorskoj županiji.


U 18:50 sati vozač autobusa u kojemu se nalazila predsjednica zakačio je vozilo koje se nalazilo na cesti i nakon toga nastavio put Lobora gdje je predsjednica imala predizborni skup.

Oštećena vozačica Silvija Soldo kazala je u razgovoru za RTL da se nesreća dogodila na “nezgodnoj i dosta uskoj cesti”.

“Slupan mi je cijeli lijevi dio automobila”

“Na cesti nije bilo nikakvog ulegnuća da bih mogla malo više desno stati. Sin i ja smo bili u autu i primijetili smo da povorka ide prema nama. Ispred nas je bio još jedan auto koji je imao sreću da je mogao skrenuti malo desno u ulegnuće gdje je obiteljska kuća”, ispričala je.

“Stala sam iza tog automobila, pomaknula sam se najviše udesno koliko sam mogla da ne sletim u grabu. Povorka je prolazila mimo nas, čini mi se da su bila dva automobila ispred autobusa. Oni su prošli, a autobus nas je okrznuo. Slupan mi je cijeli lijevi dio automobila, retrovizor je otkinut, a najviše su stradala stražnja vrata gdje mi je dijete sjedilo. On je malo udario koljenom. Malo ga boli pa mora na pregled kod kirurga”, kazala je.

Više pročitajte OVDJE.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime