Feribot talijanske brodarske kompanije SNAV “Aurelia”; koji plovi na liniji Ancona-Split, sredinom dana se nalazi pred samim gradom nakon cjelodnevne drame na otvorenom moru, gdje je tegljenje otežavalo jako jugo. U ranim popodnevnim satima konačno je uplovio u splitsku gradsku luku.

UŽIVO smo pratili dolazak Aurelije u Split, a ovdje možete pogledati koji su bili prvi komentari putnika:

Podsjetimo, Aurelia je preksinoć oko 20:30 isplovila iz Ancone i trebala je jučer oko sedam sati uploviti u Split. No tijekom noći feribot je ostao bez pogona. U ranim jutarnjim satima brod je dotegljen u Splitski akvatorij, a pred samim gradom su ga teglili četiri tegljača Brodospasa: Kastor, Alkaid, Rigel i Argus.

U nastavku pogledajte galeriju dolaska Aurelije u Split.1 KOMENTAR

  1. Zdravo,
    Jeste li poslovni čovjek ili žena? Ako u nekom financijskom neredu ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za plaćanje duga? Ako imate nisku kreditnu ocjenu, a banke / druge lokalne financijske institucije imaju poteškoća s dobivanjem kredita? Osobni zajam, širenje poslovanja, poduzetništvo i obuka, konsolidacija duga, krediti s teškim novcem. Pa, trebate zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga. Nudimo kredite s niskom kamatnom stopom od 2%, kontaktirajte nas s konstantnim pratiocem kredita putem e-maila (gonzalezandresloan@gmail.com)

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime