Antonio Plazibat u petak putuje u Japan braniti K-1 titulu: “Znam u čemu sam bolji i idem na nokaut”

Plazibat je spreman kao nikada do sada i očekuje se izvrsna borba te obrana pojasa

Ovog petka K-1 prvak Antonio Plazibat iz splitskog Amena putuje u Japan obraniti titulu u rasprodanoj Saitama areni u Tokiju. Plazibat na put ide s trenerima Milivojem Bajićem i Veljkom Vetmom, a borba je zakazana za 21. ožujka.


Pred rasprodanom Saitamom branit će pojas do 100 kilograma protiv Nizozemca Roela Mannaarta. Plazibat je spreman kao nikada do sada i očekuje se izvrsna borba te obrana pojasa. Zadnja dva mjeseca je trenirao po dva puta dnevno svakog dana osim nedjelje. Naglašava da jedva čeka ulazak u ring u želji da se ponovno pokaže da je među pet najboljih svjetskih boraca u toj kategoriji i pobjedi borca iz slavnog amsterdamskog kluba Mejiro Gym.

– Od kako sam se vratio sa zadnjeg turnira iz Japana nisam stajao s treninzima. Trenirao sam po dva puta dnevno, samo sam malo smanjio intenzitet dok se tijelo odmori na jedno tjedan do dva. Idem sto posto spreman u ovaj meč i spremio sam se jako dobro psihički za meč. Zadnjih mjesec dana trenirao većim intenzitetom. Trenutno sam na oko 100 kilograma težine. U Japan idem pobijedit, ne idem sigurno na poraz. Protivnik je klasična nizozemska škola boksa. Znam u čemu sam bolji i idem na nokaut u toj borbi. Ne želim se boriti s nikim tri runde, pa tako ni s njim. Učinit ću sve što mogu da završim borbu nokautom i da to bude što prije riješeno. – kazao je za Dalmacija Danas Antonio Plazibat.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0