ANTE FRANIĆ: “Matematički POStupak za HDZ i njihove partnere”

Opleo je po HDZ-u


Ante Franić

Ante Franić, SDP-ov kandidat za gradonačelnika Splita osvrnuo se na model HDZ-ove vlasti.


– Gradonačelnik je nekoć imao na raspolaganju tri POS-a. Jednoga u kojem je obećao 1140 stanova – KOREŠNICA. Drugoga, za kojeg je ideju otuđio, s 450 stanova – HERCEGOVAČKA. Trećeg od 58 stanova niti ne spominje – SIROBUJA. Koliko je POS-ovih stanova ostalo mladim obiteljima? NULA (0).

Obećati puno pa napraviti ništa (0) model je HDZ-ove vlasti. Ni sad ih nije sram obećati preko 1000 (slovima TISUĆU) stanova u fantaziji na Korešnici, dok se nije moglo realizirati niti 58 (slovima PEDESET I OSAM) stanova na Sirobuji? 58/1140 = 5 % Pet posto! A niti to nisu realizirali.

Priče da se gleda na razvoj Splita sljedećih dvadeset (20) godina, a u ovom trenutku (SAD) ne raditi baš ništa, je isto kao dati u izradu plan protupožarne zaštite dok ti kuća gori. I onda ne zaliti tu vatru nijednom kantom vode. Evo će četiri (4) godine proći – cijeli mandat – kako Split nije dobio REALIZIRANI KVADRAT POS-A. Evo ideja. Možda bi bilo dobro prenamijeniti preplaćene ugostiteljske module na Žnjanu u mikro-stambene jedinice pa ih ponuditi po diskontnim cijenama. Jagma će zasigurno biti pregolema, a ni pogled iz njih nije loš. More, tamarisi i valovi.

Računajmo za kraj ponovno zajedno. Od tisuću sto četrdeset obećanih stanova (1140), realizirano je ravno okruglih nula (0). Nula (0) kao kolo. Nula (0) koju ste građanima Splita nepodnošljivom lakoćom servirali. Nula (0) kao krug života u kojem se sve što ima svoj početak na kraju stopi u početnu točku – lažno obećanje koje opet želite prodati Splićanima – napisao je na svom Facebooku.

Moja reakcija na članak je...
Vau
16
Haha
1
Hagić
2
Hmmm
2
Plač
1
Grrr
2
Molim?
2Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime