Ante Erceg: “Odigrali smo jednu mušku utakmicu”

Erceg je čestitao navijačima na atmosferi koju su stvorili i nada se da će tako biti i ubuduće

Nakon utakmice Hajduk – Dinamo koja je završila 2:2, novinarima se obratio Ante Erceg, koji je postigao oba gola za Hajduk.


– Mislim da smo jako dobro ušli u utakmicu nakon dugo vremena i da je publika to prepoznala. Odigrali smo jednu mušku utakmicu, ali eto, šteta što smo primili golove u zadnjim trenucima utakmice. Mislim da nam se ta nesreća događa već puno puta ove sezone, ali što je tu je, moramo biti zadovoljni tim bodom i okrećemo se već u srijedu Kupu i dalje prvenstvu i pokušat ćemo stići Dinamo u narednim utakmicama.

Dinamo je u drugo polucrijeme ušao malo žešće…

– Mi smo se dogovorili na poluvremenu da idemo na taj drugi zoditak jer smo osjetili da im možemo zabiti taj drugi pogodak, ali nekako smo se povukli. Igrači su se umorili, prvi ja, pa i još neki, bilo nam je jako teško to kontrolirati do kraja, pala nam je i koncentracija, primili smo ta dva nesretna zgoditka i ponavljam, možemo biti i s bodom zadovoljni.

Ali koncentracija je bila dovoljna za onaj penal i izjednačenje, mora da nije bilo lako?

– Je, pritisak je velik, ali mislim da imam dovojno utakmica i iskustva da to riješim onako kako sam riješio


Što je bilo s onim jedanaestercem, je li bio na vama ili nije?

– Stvarno, ne znam, mislim da me je gurnuo, ne mogu ni ja sa stopostotnom sigurnošću reći, treba vidjeti snimku.Kakva je atmosfera u svlačionici?

– Žalimo za ta tri boda, ali na kraju, kad smo gubili 2:1 i izjednačili u 94. minuti, zadovoljni smo s tim bodom. Osjećaji su podijeljeni.

Sjajan derbi i sjajan dekor, na tribini je bilo 25 tisuća ljudi

– Je, stvarno, moram čestitati našoj publici. Ovo je bila stvarno dobra utakmica za gledatelje i sve, prelijep ambijent i daj bože da se ponovi na što više utakmica.

Dodao je i kako trebaju biti ponosni što su dokazali da se mogu nositi s Dinamom, a sad je to već iza njih, spremaju se za Kup u Šibeniku.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0