Albina: “Ljudi, odakle vam ideja da je to za Eurosong”

- Vidjela sam da se digla nekakva prašina - napisala je Albina

Kad ti videospot premijerno pokažu u središnjem HTV-ovu “Dnevniku”, to može značiti dvije stvari: ili se dogodila nesreća opasna za život i zdravlje ljudi ili je pred tobom važan pothvat.


S Albinom Grčić, srećom, u pitanju je ovo drugo – pobjednica Dore sprema se za svibanjski Eurosong u Rotterdamu, a u pripreme spada i dio sa snimanja videospota.

Videospot za pjesmu “Tick-Tock” našu plavokosu eurovizijsku predstavnicu predstavlja u dva svijeta, što je vješto podcrtano i kostimima Stefana Orlića. Za make up je zadužen Karlo Rusan, za frizuru Zvonimir Franić, a koreografiju je napravila Helena Janjušević.

Videospot izlazi u subotu na Albininu Vevo/YouTube kanalu u 19:55 sati, nakon TV premijere u središnjem “Dnevniku” HRT-a, javio je Jutarnji.

Splitska pjevačica je u međuvremenu na Instagram profilu odgovarala na pitanja. Jedno je glasilo: Jel ideš na Eurosong s običnom verzijom Tick toka ili onom mirnijom?

Ona je odgovorila:

– Vidjela sam da se digla nekakva prašina. Ljudi, ovo je acoustic vezija pjesme, ne znam odakle ideja da je to verzija za Eurosong – odgovorila je Albina.Moja reakcija na članak je...
Vau
7
Haha
5
Hagić
1
Hmmm
4
Plač
2
Grrr
2
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime