AGONIJA SE NASTAVLJA Pišek živi u hotelu: “Ide tužba odgovornima”

U Beogradu će nastaviti s pretragama


Nakon što se prije deset dana s mlađom kćeri Unom Sofijom (6) otrovala ugljičnim monoksidom u svom stanu u centru Zagreba, Nikolina Ristović ex Pišek (48) živjela je u hotelu. U svoj dom se više od straha nije htjela vratiti. Nije ni mogla.


– Cijeloj zgradi je sad već isključen plin tako da je život tamo potpuno nemoguć – kaže  televizijska voditeljica. U hotelu je posljednjih desetak dana, no uskoro se vraća u Beograd.

– Bit ću tamo sljedećih desetak dana. Da malo za promjenu živim u kući. Kaotično mi je živjeti u hotelu, a u Beogradu ću nastaviti s pretragama – govori za 24 sata televizijska voditeljica. Nakon otrovanja ugljičnim monoksidom ona i kći završile su u bolnici.

– Rekli su mi da su mi pluća sad starija od moje dobe iako sam nepušač i u sportu sam. To je izvještaj rendgena nakon Hitne. Osjećam kratak dah i pliće dišem. Moram provjeriti i srce jer sam imala promjene na nalazu. Imam tahikardiju. Ugljični monoksid je plin koji se veže u krvi umjesto kisika i distribuira po vitalnim organima. Pluća i srce prvi nastradaju. Bila sam jako otrovana. Taj ugljični monoksid izađe iz krvi brzo, ali ostaje trajna šteta na organima. Una je imala nepravilnosti na EEG-u – rekla je tad Nikolina.

Trenutačno je, kaže, OK, iako će na daljnjim pretragama još vidjeti koliko su joj oštećena pluća.– Prvih nekoliko dana sam zaboravljala stvari, ali sad sam OK. Subjektivan osjećaj je manje više OK – govori Nikolina.

– Krim policija utvrđuje kvalifikaciju krivičnog djela. Kroz nekoliko dana će se sve znati. A onda ću i ja stisnuti s tužbom odgovorne – zaključila je.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime