ADVENT U KAŠTELIMA Luka Nižetić, Psihomodo pop, klape i bakalar, a za najmlađe – klizalište

Između Božića i Nove godine koncert će održati jedan gost iznenađenja, koji će naknadno biti najavljen, a riječ je o velikom imenu hrvatske estrade

Leteći odred, Crvena jabuka, Psihomodo pop i doček Nove godine uz Alena Nižetića – samo su neki od izvođača uz koje će Kaštelani i njihovi gosti uživati ove godine u okviru manifestacije “Advent u Kaštelima 2019.” koja će se odvijati u Novom parku u Kaštel Lukšiću. Program manifestacije službeno je predstavio gradonačelnik Denis Ivanović zajedno sa svojom zamjenicom Jadrankom Matok Bosančić, pročelnicom UO za društvene djelatnosti i opće poslove Sandrom Zokić te direktoricom TZ Kaštela Nadom Maršić.


– Sve započinje 1. prosinca u 18 sati koncertom Luke Nižetića tako da smo i ove godine posebnu pažnju poklonili našim najmlađima za koje smo pripremili brojna događanja u okviru Kaštelanske adventske bajke, dok će stariji uživati u koncertima i gastro ponudi adventskih kućica. Također, uoči Božića, na Brcu u Kaštel Starom bit će organizirana podjela bakalara, a za to vrijeme spontano će se okupiti brojne kaštelanske klape koje će svojom pismom razveseliti naše sugrađane. Nastojali smo i ovoga puta osmisliti što kvalitetniji program, pa se nadamo da će i ove godine svi pronaći nešto za sebe – istaknuo je gradonačelnik Ivanović navodeći kako je kraj Novog parka postavljeno i klizalište na radost najmlađih.

Između Božića i Nove godine koncert će održati jedan gost iznenađenja, koji će naknadno biti najavljen, a riječ je o velikom imenu hrvatske estrade.

U Đardinu u Kaštel Novom svake nedjelje s početkom u 17 sati bit će upriličeno paljenje adventskih svijeća na vijencu dugom 18 metara, a na blagdan svetog Stjepana u župi Kaštel Novi svi će moći pogledati žive jaslice.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
01 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime