A SAD, ADIO Pažanin se odlučio na veliku promjenu koja je mnoge iznenadila

"Velik si", "Sretno" - poručili su mu prijatelji


Poznati splitski chef Ivan Pažanin oprostio se od splitskog restorana Štorija u kojem je bio glavni kuhar već više od dvije godine.


“A sad adio! Potrošilo nas vrime kao svića svoju nit. Ponos i srića u svakom trenutku provedenom u tvome kamenu je vječna. I zato veliko hvala svima. Sve šta stvaram, stvaram s dušom i zato sam sritan čovik. Vrime je za nove izazove. Stoj mi dobro i ne daj se moj restoran Štorija”, napisao je Pažanin uz fotografije restorana koji je u suradnji s jednom splitskom ugostiteljskom tvrtkom otvorio u lipnju 2018. godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

“Di god da odeš, sad ćeš opet napravit štoriju”, “Štorija, jedna od riči koja samo tebi pristaje”, “Ajme, kud sad” – samo su neki kod brojnih komentara ispod objave.

Da je Pažanin zbilja volio dosadašnje radno mjesto i restoran dokazao je brojnim posvetama i objavama, a jedna od njih je glasila:

“Štorija je priča o ljubavi i predanosti poslu kao i srcu unesenom u svako jelo i servirani tanjur koji odiše starinskim okusima i mirisima Dalmacije, uz dašak modernog izraza. To je ostvareni san dječaka kojeg je odmalena zanimalo što se krčka u kužini njegove bake pa je od najranijeg djetinjstva upijao mirise vrhunske spize i učio kakav okus treba imati dobro jelo. Čitav me život vodio ka trenutku otvaranja restorana u kojem ću u starinskom ambijentu Dioklecijanove palače moći ponuditi najbolje što nude more, sunce, vjetar i kosi tereni na kojima raste vinova loza”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

Moja reakcija na članak je...
Vau
103
Haha
42
Hagić
31
Hmmm
18
Plač
15
Grrr
20
Molim?
27

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime