Podijelite

U općini Dugi Rat traje 17. Dugoratsko ljeto 2018. A kao i svake godine tako i ove, ne manjka zanimljivih događanja, što u sklopu dugoratskog ljeta što izvan njega.

Jučer se, kako smo već izvjestili, održao 1. Turnir gradonačelnika, načelnika i vijećnika u balotama. Sastali su se tako čelnici nekih gradova i općina, a pobjedu je odnijela Općina Šestanovac.

Već večeras pod organizacijom udruge “Tvornica” održat će se Dramska predstava “Klytaimestra” Centra za Kulturu Omiš. Predstava će se održati u Starom selu Jesenice ispred seoske Blagajne s početkom u 21 sat.

Pogledajte detaljan program:

 • 26.7. (četvrtak)
  Predstavljanje knjige “Nostalgija” dvojice autora pok. Tihomira Erice i Vladimira Zemunika . Predstavljanje će se održati u domu umirovljenika u Sumpetru s početkom u 20:30. Gost će biti ženska klapa “Neverin” iz Kaštel Lukšića. Organizator: Udruga Jesenice
 • 27.7. (petak)
  U 10:00 lokani volonteri vršiti će čišćenje plaže i luke u Krilu Jesenice te pozivaju sve da se odazovu ovoj akciji. Istog dana u večernjim satima u Coco Baru Mali Rat nastupit će Dražen Zečić. Cijena ulaznice 50,00 kn a na dan koncerta 70,00 kn.
 • 28.7. (subota)
  Kao i svake godine već tradicionalno Općina Dugi Rat i društvo poljičana “Sv Jure” Priko Omiš organiziraju Festival Poljičkog Soparnika u lučici u Dugom Ratu. Imat ćete priliku po simboličnim cijenama jesti soparnike iz cijelih poljica a održat će se i natjecanje u spravljenju soparnika. Pa nek bolji pobjedi. Program počinje u 21:00 h.
 • 29.7. (nedjelja)
  PLU “Krug” organizira izložbu radova 8. likovne kolonije Krug.
  Izložba će se održati u galeriji PLU “Krug” (stara općina) s početkom u 21:00

Nadamo se da ćete i vi naći ponešto za svoj gušt i uživati u ljetu u Općini Dugi Rat.Podijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime