Već treću godini VIP Event organizira velike i vrlo kvalitetne događaja za ugostiteljske i turističke djelatnike sa ciljem unapređenja kvalitete ponude i usluge. Ove godine u sedam destinacija.

Event se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske, Ministarstva poljoprivrede RH i Hrvatske obrtničke komore i ima naziv Međunarodna konferencija vrhunskih vinskih znalaca – WINE VIP EVENT a prvi event je u gradu Zadru u hotelu Kolovare već idući četvrtak 21. ožujka od 14:30 sati.

– Interes je iznimno velik za našim eventima i ovim načinom prezentiranja, educiranja i povezivanja ugostitelja, hotelijera i turističkih djelatnika sa vinarima, proizvođačima sira, pršuta, tartufa, opreme – poručuje organizatori, te dodaju:

– Dobili smo upit od vrlo velikog broja destinacija sa željom da kod njih organiziramo event. Odlučili smo se ove godine u proljeće za sedam destinacija:

Zadar u hotelu Kolovare 21. ožujak (21.03.); Rijeka u hotelu Bonavia 02. travnja (02.04.); Brtonigla u Muzej vina i Hotel San Rocco 03. travnja (03.04.); Vodice u hotelu Punta 16. travnja (16.04.); veliki event – Split u hotelu Park 17. travnja (17.04.); Otok PagNovalja u hotelu La Luna 07 .svibnja (07.05.) i Makarska u hotelu Park 08. svibnja (08.05.).

Prepoznat kao vrlo važan edukativan događaj iznimnog doprinosa za razvoj ukupne turističke ponude naše zemlje, Wine Vip Event u fokus stavlja enogastronomiju, jedan od ključnih turističkih proizvoda na kojima treba da gradimo razvoj turizma u Hrvatskoj, ali i cjelokupni brend naše zemlje.

Sa raznih međunarodnih manifestacija izložbe vina naši vinari dolaze sa nagradama, a one su sve mnogobrojnije, a to je za ovako malu zemlju veliko priznanje. Naši vinari su ambasadori okusa i mirisa Hrvatske u svijetu i kreatori uspomena na lijepe trenutke provedene u Hrvatskoj za turiste koji posjećuju našu zemlju.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime