10 PITANJA, REPLIKE, ZAVRŠNA RIJEČ Sve je spremno za sučeljavanje predsjedničkih kandidata

Komu i na temelju čega dati povjerenje? Čiji vam je program najbolji, a svjetonazor najbliži?


U utrci za predsjednika Republike Hrvatske jedanaestero je kandidata. Tko će od njih kao neposredno izabran na Pantovčaku provesti sljedećih pet godina? IMS HRT-a organizira sučeljavanje. Svi predsjednički kandidati potvrdili su svoj dolazak.


Sve predizborne ankete upućuju na nikad neizvjesniji ishod predsjedničke utrke, što dodatno podiže temperaturu uoči večerašnjeg sučeljavanja u studiju 9 HRT-a.

Predviđeno trajanje emisije je dva i pol sata tijekom kojih će kandidati sučeliti programe, politička stajališta i svjetonazore. Emisija ima strogo zadani format. Svi će kandidati imati jednako vremena za slanje svojih poruka biračima ili odgovarajući na pitanja ili iznoseći replike.

Sve ih očekuje 10 istih pitanja. Na šest pitanja s područja ovlasti predsjednika i unutarnje politike kandidati će imati po jednu minutu za odgovor, a na četiri svjetonazorska pitanja po pola minute.

Svaki će kandidat će imati pravo na ukupno pet replika koje može rasporediti prema vlastitom nahođenju i svaka može trajati 30 sekundi. Neće biti moguće replike na repliku.

Naravno svi će kandidati imati pravo i na uvodno predstavljanje te na završnu riječ.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime