Željko Bebek potvrdio tajnu vezu njega i publike sinoćnjim trosatnim spektaklom na Gripama

Publika je neumorno pjevala hit za hitom

Jedan od najpopularnijih i najdugovječnijih pjevača na ovim prostorima s više od 40 godina uspješne glazbene karijere iza sebe je sinoć nastupio u rasprodanoj velikoj dvorani Gripe!


Bebek je predstavio ne samo pjesme sa svog aktualnog studijskog albuma “Ono nešto naše”, već i presjek dugogodišnjeg respektabilnog glazbenog opusa među kojima su se našli i neizostavni naslovi Bijelog dugmeta s kojim je Željko snimio osam studijskih albuma.

Hit za hitom je pjevala publika u glas, pogotovo kad je “Tijana” došla na red pa je jedan refren publika otpjevala sama. Posebno je bio lijep trenutak kada je Bebek na izdvojenoj kružnoj pozornici zapjevo “Ima neka tajna veza”, a među sviračima je bio i njegov sin.

Franka Batelić je s Bebekom izvela duet Jabuke i vino, a s Giulianom je poručio maloj da ne spava. Publika je odlično primila “Sinoć sam” i “Da je sreće bilo” nakon čega su uslijedile ovacije “Žele, Žele”.

Koncert je planirao završiti s legendarnom “Laku noć svirači” no publika mu nije dala mira pa je morao u bisu ponoviti par hitova među kojima je naravno bila i porinovska “Ono nešto naše” s kojom se oprostio od brojne splitske publike.

Bogatu fotogaleriju donosi Miroslav Lelas.


 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0