Željko Bebek osvojio nominaciju za nagradu ‘Cesarica’

Pjesma „Ono nešto naše“ osvojila je najveći broj glasova publike

Publika, fanovi i zaljubljenici u domaću glazbu u protekla su dva tjedna imali priliku birati između 5 pjesama koje su obilježile drugi kvartal 2017. godine. Zahvaljujući njihovim glasovima, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma „Ono nešto naše“ koju izvodi Željko Bebek, potpisana od cijenjenog autorskog dvojca, Branimir Mihaljević i Fayo.


I u veljači konkurencija je bila jaka, a publika je glasovala za pjesme: Parni Valjak “Ljubav”, Jelena Rozga “Ne pijem, ne pušim”, Massimo “Neka ti plove brodovi”, Željko Bebek “Ono nešto naše” i Magazin“Žena, a ne broj”.

Pjesma Željka Bebeka „Ono nešto naše“ osvojila je najveći broj glasova publike i nominirana je za Cesaricu te, zajedno s pjesmom Ivana Zaka „Da si tu“, ulazi u drugi krug glasovanja koji će se održati u prosincu.

Singl “Ono nešto naše” s istoimenog albuma Željka Bebeka jedan je od najvećih hitova našeg legendarnog pjevača. Pjesma je napisana u maniri svih velikih Bebekovih hitova koja svojom dojmljivom energijom i prodornim Željkovim glasom, toliko posebnim i unikatnim, ne ostavlja prostora za ravnodušnost. Publiku je oduševio i prateći spot koji odlično prikazuje atmosferu pjesme prikazavši opušteno druženje vjernih prijatelja uz karte i piće, a u spotu se prvi put pojavljuje i Bebekov sin Zvonimir, koji pokazuje veliki gitaristički talent.

Novih pet prijedloga za Cesaricu bit će predstavljeno u specijalnom izdanju glazbene emisije PopRock.hr koje će biti prikazano na Drugome programu Hrvatske radiotelevizije u petak, 23. ožujka kada će započeti i glasovanje za nove pjesme u konkurenciji.

U oba kruga publika može glasovati putem online kanala za komunikaciju:Facebook stranice Cesarica https://www.facebook.com/cesarica i Viber javnog profila Cesarica https://chats.viber.com/cesarica te na službenoj stranici cesarica.org.Podsjetimo, pod motom “Moj glas za hit godine” publika odlučuje koja će pjesma odnijeti laskavu titulu, a u konkurenciji će se naći najbolja glazbena ostvarenja protekle, te uključujući i aktualnu godinu. Odabir pjesama te glasovanje publike odvijat će se tijekom cijele godine, a svaki mjesec Upravni odbor Cesarice predstavit će publici 5 pjesama temeljeći svoj odabir na kriterijima aktualnih i relevantnih radijskih top lista te popularnosti pjesama kod publike, pri tom uzimajući u obzir javno dostupne video brojeve na servisu YouTube.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0