Zbog urnebesnog videa koji je objavio Nižetiću se javilo pola naše estrade

Smijeh do suzaLuka Nižetić na Instagramu je objavio video svoje nezgode pada na snijegu i sve nasmijao do suza.

Naš popularni pjevač Luka Nižetić vikend je odlučio iskoristiti za izlet u snježnu prirodu, a čini se da će ga pamtiti duže vrijeme, i to sa smijehom, zbog nezgode koja mu se dogodila.

Naime, 37-godišnji Luka na svom je Instagramu objavio urnebesnu snimku na koju se ne možete ne nasmijati, a prikazuje ga točno u trenutku nespretnog pada. Čini se kako su krivac bili led i snijeg, a Luka je prošao bez ozbiljnijih posljedica, no mučila ga je jedna stvar, prenosi Dnevnik.

“Lako za sve, nego mi se vino prolilo!” napisao je Luka uz video u kojem i sam umire od smijeha nakon pada.

Isto je bilo i s onima koji su vidjeli video, među kojima i poznata lica s naše estrade, između ostalih i Nina Badrić, Viktorija Đonlić Rađa, Franka Batelić, Martina Stjepanović, Anita Dujić, Indira Levak, Sonja Kovač, Patrik Cvetko, Petra Kurtela i mnogi, mnogi drugi. 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 Objavu dijeli Luka Nižetić (@lukanizetic)

“Ovo mi je upravo popravilo dan”, “Sedam puta sam pogledala”, “Haha, ovo je sve. Fakat si me nasmijao”, “Znači, pogledala sam sto puta! Plačem”, “Nije snig za nas Splićane”, “Ovo je vrh, hahaha”, “Napokon nešto konkretno na Instagramu”, “Nije kriva srdela što je riba plava, već od vina crvena tebi boli glava”, “Splićani na snigu, uvik cirkus”, “Ne mogu se prestati smijati, ovo da ste htjeli snimiti ne bi ovako dobro ispalo”, “Tko još nije plakao za vinom? Plačem, pad godine”, samo su nekih od komentara, piše Dnevnik.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
9
Hagić
0
Hmmm
3
Plač
3
Grrr
2
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime