Ribarnica Cipal je u finalu identičnim rezultatom kao i u grupi, 2:1, pobjedila momčad Supetra. Bila je to tvrda i puna prilika utaakmica.

Prvi gol je postigao Karlo Kovačić (najbolji strijelac turnira), na asistenciju Duje Vladovića (najbolji igrač turnira). Kako su Ribari poveli, tako se Supetrani nisu predavali, te su
samo nizali šanse za šansom. Drugi gol Ribara je dijelo Duje Vladovića, koji je povukao kontru i pogodio u suprotni kut Luke Bakije. Do kraja susreta je Ivo Prugo smanjio rezultat i time doveo utakmicu do drame, u kojoj su Ribari bili sretniji i spretniji, te zasluženo slavili.

U uvertiri dana, igrali su Bol i Milna, koji su nam priuštili pravu poslasticu punu preokreta. Na kraju su Milnarani zasluženo slavili i odnijeli 3. mjesto. Nakon njih su na teren izašli veterani, momčadi ”Park prirode Sutivan” i ”Kuća odmetnika – Split”. I tu smo gledali pravu poslasticu, te uživali u potezima vrhunskih velemajstora futsala. Pehar su kući odnijeli Splićani.

Valja naglasiti kako je poseban gost iznenađenja bio Luka Torcida. Kada ga je ekipa najavila, nastao je delirij i erupcija oduševljenja na tribinama. Dobio je privilegiju suditi utakmicu veterana i dijeliti trofeje najboljima.

Rezultati finalnog dana:

– za 3.mjesto : Milna – Bol 6:5
– Veterani ”Park prirode Sutivan” – ”Kuća odmetnika – Split” 2:4
– finale : ”Ribarnica Cipal” – ”MNK Supetar” 2 : 1

Najbolji strijelac: Karlo Kovačić (CipaL)
Najbolji golman: Andro Radostić (Cipal)
Najbolji igrač: Duje Vladović (Cipal)