Velik broj gledatelja popunio je tribine sportske dvorane u Hrvacama gdje se i ove godine održavao turnir “4 kafića” koji je i ovog puta imao svoju humanitarnu notu, piše Ferata.hr.

Sav prihod od ulaznica i donacija bio je namijenjen pomoći za liječenje Done Jerkan koja boluje od Gigantskog kongenitalnog nevusa koji zahvaća više od 80% površine na leđima i na kojem se sve učestalije dešavaju promjene u vidu boje i teksture, a svaka nova promjena nosi opasnost od melanoma koji je u ovom slučaju nemoguće otkriti na vrijeme.

Zbog svega toga djevojčici je potrebno nekoliko operacija koje se obavljaju u švicarskom Zurichu, a sve to stavlja veliko financijsko opterećenje na njene roditelje, zbog čega je MNK Hrvace Kompass Group odlučio prihod od turnira donirati za njeno liječenje.

Da Hrvačani i njihovi gosti imaju veliko srce pokazalo se u konačnici s prikupljenih nešto više od 21 tisuću kuna, što će nesumnjivo biti od velike pomoći Doni i njenim roditeljima, javlja Ferata.hr.

Što se tiče natjecateljskog dijela turnira na njemu su sudjelovala “4 kafića”; CB Kennedy, CB Dado, CB Jota i CB Masle. Nakon polufinalnih dvoboja, u finalu su snage odmjerili CB Dado i CB Jota, a boljim izvođenjem šesteraca slavio je CB Dado.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime