Atraktivna manekenka Bella Hadid na svom Instagram profilu često objavljuje provokativne fotografije, a najnovijom objavom obožavatelje je bacila u trans. Selfie 23-godišnje Viktorijine anđelice u samo dva sata dobio je više od pola milijuna lajkova i dvije tisuće komentara.

Svojim iPhoneom Hadid se fotografirala u ogledalu, izležavajući se na travi, odjevena samo u donji dio bijelog bikinija i raskopčanu traper košulju. Ležerna fotografija koja je u prvi plan izbacila vitku liniju i savršeno isklesano tijelo, vjerojatno je nastala na jednom od njezinih nedavnih odmora u Miamiju ili na Karibima. Naime, Hadid je jedna od najtraženijih manekenki na svijetu, a posljednje vrijeme posvetila je odmoru od pretrpanog radnog rasporeda.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

aura bella™️ 🔮

Objavu dijeli Bella (@bellahadid)

Podsjetimo, ova slavna ljepotica manekenstvom se počela baviti sa 16 godina. Znanstvenici su je nedavno proglasili najljepšom ženom na svijetu, na temelju istraživanja koje je definiralo parametre savršenog lica. S čak 94,35 posto uklopila se u omjere zlatnog reza, mjere koja se smatra fizičkim idealom. Upravo su se njezin oblik lica, oči, obrve, nos, usne, obrazi i vilica pokazali najbliži savršenstvu.

Svojom popularnošću Bella je pomalo zasjenila stariju sestru Gigi Hadid, također jednu od najpoznatijih svjetskih manekenki. Iako je Gigi prije nje ostvarila uspješnu karijeru, fokus se polako preusmjerio na mlađu sestru.

 

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime