Ministar Davor Božinović je na redovnoj konferenciji za medije komentirao nezadovoljstvo vozača kamiona. Naime, vozači kamiona nezadovoljni mjerama Stožera najavljuju blokade prometnica.

– Svjesni smo da nikome situacije nije onakva kakva je bila. Neke su djelatnosti zbog specifičnosti posla, pogođeniji od drugih. Vodimo o tome računa. To je zdravstveno osoblje, osoblje u domovima, policija, pa ai vozači kamiona. Imamo redovite kontakte s njihovim predstavnicima, razmjenjujemo mišljenja i sutra imamo sastanak sa Sindikatom vozača u cestovnom prometu. Svjesni smo njihovih problema, a jedna su od vitalnih djelatnosti u vrijeme krize, jer su omogućili da opskrba ne staje. Zahvalni smo im, računamo na njih i probat ćemo naći način koji će im olakšati obavljanje posla, vodeći računa da sačuvaju svoje i zdravlje svoje obitelji – kazao je Božinović.

Novinari su ga upitali znači li to da do blokade neće doći.

– Demokratsko je pravo prosvjedovati, ali vjerujem da prepoznaju da u ovom Stožeru imaju sugovornika i da pokušavamo naći rješenje koje će za njih biti jednostavnije – kazao je.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime