VOZAČI KAMIONA NEZADOVOLJNI Najavljuje se blokada. Božinović poziva na strpljenje

Vozači najavljuju blokadu prometnica


Ministar Davor Božinović je na redovnoj konferenciji za medije komentirao nezadovoljstvo vozača kamiona. Naime, vozači kamiona nezadovoljni mjerama Stožera najavljuju blokade prometnica.


– Svjesni smo da nikome situacije nije onakva kakva je bila. Neke su djelatnosti zbog specifičnosti posla, pogođeniji od drugih. Vodimo o tome računa. To je zdravstveno osoblje, osoblje u domovima, policija, pa ai vozači kamiona. Imamo redovite kontakte s njihovim predstavnicima, razmjenjujemo mišljenja i sutra imamo sastanak sa Sindikatom vozača u cestovnom prometu. Svjesni smo njihovih problema, a jedna su od vitalnih djelatnosti u vrijeme krize, jer su omogućili da opskrba ne staje. Zahvalni smo im, računamo na njih i probat ćemo naći način koji će im olakšati obavljanje posla, vodeći računa da sačuvaju svoje i zdravlje svoje obitelji – kazao je Božinović.

Novinari su ga upitali znači li to da do blokade neće doći.

– Demokratsko je pravo prosvjedovati, ali vjerujem da prepoznaju da u ovom Stožeru imaju sugovornika i da pokušavamo naći rješenje koje će za njih biti jednostavnije – kazao je.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime