Kazalište postoji kako bi bilo kritika društva no malo tko se dosad usudio ući ovako duboko razotkrivajući obje strane kao predstava “Mali noćni razgovori ljevice i desnice”. Ali možemo li nastaviti dalje ako konačno ne prestanemo lažno interpretirati svoju povijest?

I sam režiser predstave Želimir Mesarić kaže:

“Po meni ovo je više od predstave, ovo je pokušaj ne samo jednog dijaloga, nego pokušaj jedne šire edukacije s jedne strane i korak prema pomirenju dviju strana. Dakako da jedna predstava ne može pomiriti zavađenu Hrvatsku, ali može argumente jedne i druge strane staviti na stol i pokazati da se u konačnici te dvije opcije mogu naći na istoj strani. To je ključna poruka koju bih volio da komunicira ova predstava. Intimno izmirenje uvjetovano zalogom budućnosti mlađih generacija.”

U svega dvadesetak dana od premijerne izvedbe predstava “Mali noćni razgovori ljevice i desnice” rasprodala je već 8 dvorana pred zagrebačkom publikom! Interes za predstavom je ogroman, kako diljem Hrvatske tako i u Splitu što nimalo ne čudi.

U Splitu će se predstava održati 8. studenog u 20 sati u dvorani Lora.

Ulaznice po cijeni od 70 kuna za predstavu “Mali noćni razgovori ljevice i desnice” možete kupiti već od danas na Croatia tickets te na blagajni dvorane Lora svaki dan (od ponedjeljka 4. studenog) u vremenu od 16 do 19 sati.