Proteklih tjedana bivša pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos izuzetno je aktivna na društvenim mrežama. Prije nekoliko dana brutalno je izvrijeđala predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, a potom i predsjedničkog kandidata, pjevača Miroslava Škoru, pri čemu nije štedjela kritike.

Najnovijom objavom obrušila se na svog bivšeg partnera Josipa Dikana Radeljaka, nazvavši ga ljigavim, bijednim tipom. “Jedan bijedni, zli, usamljeni starac koji je iz nekog nedokučivog svemirskog razloga imao tu sreću da me ikada dotakne i zove svojom, otkako sam ga zbog njegove sotonske zloće ostavila, prosipa degutantne laži i uvrede na moj račun posljednjih dana, iziritiran samim mojim postojanjem. Iziritiran mojom ljepotom i hrabrošću da govorim istinu”, napisala je u objavi.

Osvrnula se i na njegov brak s glumicom Bebom Lončar, kao i na promjenjive političke stavove. “Ljigavi, bijedni tip koji se davnih dana zaljubio u jednu prekrasnu Srpkinju, svjetsku klasu, nedostojan jednog njezinog pogleda. Predivna žena kojoj je pokušao uništiti život, iako mu je podarila sina. Isti tip bio je velika Jugoslovenčina, druzio se s intelektualnom elitom u Maderi u Beogradu i slično. Tada je to bilo moderno. Ista Jugoslovenčina pretvorila se u najvećeg ustašu, iako se do 1991 nazivao Jugoslovenom. Za razliku od mene, malene Hrvatice, što sam oduvijek bila i ostala”, navela je Pokos.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#snaga #ljepota #inteligencija #ponos #dignitet #mizoginija #zlo #sotonajenazemlji #zauvijekponosna #zauvijeksvoja #istina #hrabrost Jedan bijedni, zli, usamljeni starac koji je iz nekog nedokucivog svemirskog razloga imao tu srecu da me ikada dotakne i zove svojom, otkako sam ga zbog njegove sotonske zloce ostavila, prosipa degutantne lazi i uvrede na moj racun posljednjih dana, iziritiran samim mojim postojanjem. Iziritiran mojom ljepotom i hrabroscu da govorim istinu. Ljigavi, bijedni tip koji se davnih dana zaljubio u jednu prekrasnu Srpkinju, svjetsku klasu, nedostojan jednog njezinog pogleda. Predivna zena kojoj je pokusao unistiti zivot, iako mu je podarila sina. Isti tip bio je velika Jugoslovencina, druzio se s intelektualnom elitom u Maderi u Beogradu i slicno. Tada je to bilo moderno. Ista Jugoslovencina pretvorila se u najveceg ustasu, iako se do 1991 nazivao Jugoslovenom. Za razliku od mene, malene Hrvatice, sto sam oduvijek bila i ostala. Svemirski razlog naseg nesretnog susreta bila je jedna malena, prelijepa djevojcica, koja je izgubila majku. S ljubavlju i totalnom posvecenoscu, odgajala sam je sest godina; najljepsih u mome zivotu. I da, prekrasno sam je odgojila, ponosna sam na nju… U mome srcu i mojoj dusi ona je jos uvijek moja malena djevojcica, jos uvijek moja dusa pati i placem za njom. Puno cesce nego sto je monstrum koji joj se naziva ocem, u stanju shvatiti. Ja nju volim i ona to zna. Ona je moje jedino dijete i znam da osjeca koliko je volim. Ona zna. Sve te ruzne rijeci koje slusa od svoga oca dugih 12 godina, ne mogu zatrovati njeno njezno i cisto srce. On ne razumije da ne moze pobijediti ljubav. On ne zna sto je ljubav. Ili, ne bojati se nicega. Ni smrti.

Objavu dijeli Vlatka Pokos Toronto Canada (@vlatkapokos)

Svemirski razlog njihovog “nesretnog susreta”, kako je istaknula, bila je jedna malena, prelijepa djevojčica, koja je izgubila majku. Riječ je o Lani Radeljak, koju je Pokos odgajala u vrijeme dok je bila u braku s njezinim ocem. Da djevojčicu beskrajno puno voli i pati za odnosom s njom, nikada nije tajila.

“S ljubavlju i totalnom posvećenošću, odgajala sam je šest godina; najljepših u mome životu. I da, prekrasno sam je odgojila, ponosna sam na nju…U mome srcu i mojoj duši ona je još uvijek moja malena djevojčica, još uvijek moja duša pati i plačem za njom. Puno češće nego sto je monstrum koji joj se naziva ocem, u stanju shvatiti. Ja nju volim i ona to zna. Ona je moje jedino dijete i znam da osjeća koliko je volim. Ona zna. Sve te ružne riječi koje sluša od svoga oca dugih 12 godina, ne mogu zatrovati njeno nježno i čisto srce. On ne razumije da ne može pobijediti ljubav. On ne zna što je ljubav. Ili, ne bojati se ničega. Ni smrti”, zaključila je Pokos.

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime