Oko 21 sat dobili smo informaciju da je psić sretno pronađen na Marjanu. Zahvaljujemo svima koji su pomogli.

RANIJE OBJAVLJENO:

Nešto malo prije 20 sati na pješačkom prijelazu u Ulici sedam Kaštela na Spinutu u Splitu, kraj Dalmatinca, osobni automobil je udario dijete, javlja nam čitateljica.

Srećom, dijete je dobro, no bijeli pas mješanac po imenu Bepina se od straha istrgao iz naručja vlasnice i pobjegao.

Čitateljica moli ako ga tko pronađe da ga zadrži i javi se na kontakt broji koji se nalazi na psićevoj uzici.

Bepina izgleda ovako:

4 KOMENTARI

  1. SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.
    Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime