Goran Jugović, Željko Neveščanin, Mislav Gulin i Pjero Baranović su kao vijećnici Gradskog kotara Meje uputili dopis za gradonačelnika i medije u kojem navode da gradske službe ignoriraju njihove zahtjeve i upozorenja.

– Nogostup od Vile Dalmacije do Instituta ne postoji, a ono malo površine kojom se može hodati zarasla je u travu koju Cestar već dva i pol mjeseca ne želi pokositi –  ni nakon 23 dana nismo dobili gospodina Jakova Anterića. Povećan je broj zmija koje nam se svakodnevno prijavljuje u kotaru. Cesta je u neredu, autobusi, automobili, bicikle (na nelegalnoj biciklističkoj stazi), taxi službe, rikše….. koji samo čekaju da se desi nesreća. Na dječje igralište na Zvončacu, za koje godinama molimo da se uredi, nisu u stanju nasuti malo žala, pristup plažama je u neredu – poručili su vijećnici GK Meje.

Kažu kako je ovo samo dio problema, te da su već održali sastanak s gradskim komunalnim službama, policijom i prometnim redarstvom, na kojem je utvrđeno da prije ljetne sezone treba kotar osposobiti kako bi mogao funkcionirati jer je ovakav opasan za građane kao i goste.

– Iako je ovo kvart u kojem je Banovina i svi problemi su im dobro poznati jer su im oko zgrade, prave se slijepi – poručili su iz kotara Meje.

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime