Splitska pjevačica Maja Bajamić objavila je novi singl “Suze i med”. Riječ je emotivnoj pjesmi koja govori o ljubavi, a iako Maju prikazuje u ranjivom, nježnom izdanju, njezin raskošan vokal u potpunosti dolazi do izražaja. Glazbu i tekst napisao je Dušan Bačić, dok aranžman potpisuje Dejan Nikolić.

Za video spot zaslužna je produkcijska kuća Orange Videos. Iako je singl službeno objavljen prije samo dva dana, na You Tubeu već ima više od 25 tisuća pregleda pa uspjeh zasigurno neće izostati.

Podsjetimo, Bajamić se pjevanjem bavi od ranog djetinjstva. Već u dobi od pet godina nastupala je sa splitskim zborom Marjanski tići, a popularnost je stekla kao četvrtfinalistica treće sezone popularnog showa Hrvatska traži zvijezdu. Simpatije javnosti osvojila je i prošle godine nastupima u showu Tvoje lice zvuči poznato, u kojem je na kraju i pobijedila.

Da joj u životu više od suza teče med, potvrdila je nedavno objavom na Instagramu, pohvalivši se diplomom Filozofskog fakulteta u Zagrebu, na kojem je stekla titulu magistre pedagogije i edukacije sociologije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Maja Bajamić (@maja_bajamic)Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime