Veliki koncert Željka Bebeka u Splitu 24. ožujka: Osvojite ulaznice!

U skopu turneje "Ono nešto naše", Bebek će nastupiti u Splitu 24. ožujka u Velikoj dvorani Gripe

Jedan od najpopularnijih i najdugovječnijih pjevača na ovim prostorima s više od 40 godina uspješne glazbene karijere iza sebe, te velikom vojskom obožavatelja svih generacija, Željko Bebek je na regionalnoj koncertnoj turneji pod imenom ‘Ono nešto naše’! U skopu ove turneje, Bebek će nastupiti u Splitu 24. ožujka u Velikoj dvorani Gripe.


Na najavljenim koncertima Bebek će predstaviti ne samo pjesme sa svog aktualnog studijskog albuma “Ono nešto naše”, već će to biti i  presjek njegovog dugogodišnjeg respektabilnog glazbenog opusa među kojima će se naći i neizostavni naslovi Bijelog dugmeta s kojim je Željko snimio osam studijskih albuma. Uz prošireni bend te gudačku sekciju, svojom energijom i prodornim unikatnim glasom ovaj koncertni velemajstor, vjerujemo, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Dalmacija Danas besplatno vas vodi na Bebekov veliki koncert na Gripama, a detalje potražite na našoj Facebook stranici.

Ulaznice za ovaj događaj možete kupiti na Ticketshop.hr, u prodavaonici Croatia Recordsa u Splitu, CroFanShop CC1, Dancing Bearu, TISAKmedia Split i prodajnim mjestima Ticketshopa.

Održan spektakl u Zagrebu

Velikim koncertom u rasprodanoj dvorani Dražen Petrović, popularnoj Ciboni, Željko Bebek uspješno je sinoć započeo turneju ‘Ono nešto naše 2018.’, potvrđujući tako i ovaj put da je i dalje jedan od ponajboljih izvođača na glazbenoj sceni regije. 


Tijekom trosatnog koncertnog spektakla Bebek je na krilima fantastične publike, a uz podršku sjajnog benda u proširenom sastavu s gudačima, brass sekcijom i pratećim vokalima koji je vodio njegov producent Branimir Mihaljević, maestralno protutnjao kroz sve dijelove svoje duge, uspješne i bogate karijere.

Koncert je započeo hitom ‘Ono nešto naše’, naslovnom pjesmom novog albuma i turneje, nastavio ‘Tijanom’, ‘Ja po kafanama’, ‘Prvak svijeta’, ‘Oprosti mi što te volim’ i tako od prve minute digao punu Cibonu na noge, a zatim dodatno podigao temperaturu legendarnim hitovima Bijelog dugmeta ‘Na zadnjem sjedištu moga auta’, ‘Ipak poželim neko pismo’, ‘Ako možeš, zaboravi’.Uslijedilo je prvo iznenađenje, kada su se Željko Bebek i Branimir Mihaljević pojavili na maloj bini u publici praćeni sinovima Zvonimirom Bebekom na gitari te Markom i Matejom Mihaljevićem na drugoj gitari i violini. Uz zborno pjevanje oduševljene publike u ovom su dijelu koncerta, nazvanom ‘Očevi i sinovi’, izvedene velike balade koje su obilježile njegovu karijeru – ‘Tajna veza’, ‘Loše vino’, ‘Selma’ te jedan od trenutno najvećih hitova ‘Ako voliš ovu ženu’, tijekom kojeg je djevojkama i ženama u prvim redovima Bebek povodom Dana žena dijelio crvene ruže i potom nastavio izvedbu pjesme na glavnoj pozornici.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0