Kriljani su u srijedu navečer, uoči blagdana sv. Nikole, organizirali veliku feštu koja se održala u luci Krilo. Niti ovogodišnje izdanje fešte nije zakazalo pa nije nedostajalo raznovrsnih domaćih specijaliteta, okrepljujućeg pića, dobre zabave uz čašicu razgovora i glazbe uživo.

Dok je mnogobrojnu publiku zabavljala klapa Iskon, iznad luke je bio upriličen spektakularni vatromet.

– Ovo su organizirali brodari za cijelo Krilo. Imamo sreću da nas je poslužilo lijepo vrijeme. S poslom smo dobro prošli ovo ljeto, a dobar je booking i za sljedeću sezonu. Za čestitati je mladim ljudima koji su to prihvatili ozbiljno i odgovorno. Zapošljavamo 1500 ljudi u sezoni, a od toga je pola u stalnom radnom odnosu. Mislim da je to važno za naše mjesto i domovinu Hrvatsku – rekao je za Dalmacija Danas poznati Kriljanin Pave Grubiša.

– Uoči blagdana sv. Nikole, zaštitnika brodara i pomoraca, tradicionalno organiziramo feštu. Želimo da se naši gosti tu dobro osjećaju. Inače, želimo napraviti još veću luku da bi zadovoljila naše potrebe. Kada sve bude gotovo nadamo se da će država imati sluha i da ćemo povući sredstva iz EU. Booking ide dobro, Hrvatska je popularna na svjetskom tržištu – kazao nam je jedan od brodara.

Svim brodarima i pomorcima čestitamo njihov dan!Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime