VELIČANSTVENI DOČEK Albina Grčić se nakon pobjede vratila u Split, obitelj i prijatelji joj priredili iznenađenje

Pogledajte VIDEOSplićanka Albina Grčić puna se dojmova nakon pobjede na Dori vratila sinoć u rodni Split. Dočekali su je obitelj i prijatelji, a kakav bi to splitski doček pobjednika bio bez bakljade?

“Neopisivo”, napisala je Albina u opisu objavljenog videa.

Božinko Grčić Kićo, otac ovogodišnje pobjednice na Dori, Splićanke Albine Grčić, u razgovoru s Ines Nosić i Gordanom Vasiljem na Radio Dalmaciji otkrio je što je za njega najveći kćerin uspjeh, osvrnuo se na Ninu Kraljić, a ispričao je i da se baka Anđelka naljutila.

“Najveći mi je dobitak kad čujem na radiju i televiziji da je jako odgojeno dijete. To mi je veći plus nego osvajanje Dore, meni. Ja sam je ono jutro vozio u četiri i pol ujutro na kolodvor za Opatiju. Ona je putovala sedam, osam sati, koliko se već putuje do Opatije, ništa joj nije teško, apsolutno ništa”, komentirao je Božinko Grčić u showu “Dobar dan, Dalmacijo”.Odmah nakon Albininog nastupa, ispričao je, nazvala ga je Doris Dragović.“Tada sam čak i suzu pustio. Govori: Ja sam 50 godina na sceni i da netko ovako ovlada binom, u svom životu to još nisam vidjela!

Što se mene tiče ona ne mora uopće pobijediti, ona je za mene pobjednik… I poklopi mi slušalicu! Ja se mislim: Šta je ovo, majko moja! Zamislite kad vam to kaže jedna diva, meni je tu mala već bila pobjednica!” ne krije ponos Božinko.

Svi su joj čestitali osim Nine Kraljić.

“Nema veze. Kako je rekla Albina, neki su samo kap u moru, meni je najjača stvar što sam okružena s pozitivnim ljudima i to mi daje snagu. Albina je takva osoba, da joj sada dođe Nina Kraljić i čestita, ona bi rekla: Fala ti Nina puno!”

Najveća Albinina navijačica je, što javnost već zna, baka Anđelka.

“Baka Anđelka se naljutila na mene jer joj nisam rekao da su postojale kladionice.

“Da sam ja stavila 100 kuna, koliko bih ja dobila na Albinu?” – pitala je.

Ja govorim: “Da si uložila 100, dobila bi u jednom momentu 800 kuna.”

“Jesam mogla sad biti puna para i dati svome ditetu!” govori. Baka je čudo”, uz osmijeh je zaključio Albinin tata.

Moja reakcija na članak je...
Vau
62
Haha
5
Hagić
10
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
4
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime