HAK je izvijestio da je zbog jake bure na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene promet zabranjen za I. skupinu vozila – autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

Promet je pojačan na cestama u Istri i priobalju te na pojedinim graničnim prijelazima. Zbog veće gustoće prometa u smjeru graničnih prijelaza Plovanija i Kaštel kolona se dijelom proteže i na Istarski ipsilon.

Zbog radova na obnovi ili izgradnji kolnika vozi se uz privremenu regulaciju prometa na pojedinim dionicama autocesta te državnih i ostalih cesta. Vozače pozivaju na dodatni oprez i strpljenje te poštivanje ograničenja brzine u zoni radova.

Autocesta A1:

Danas između 19:30 i 20:30 sati na 15 minuta bit će obustavljen promet na autocesti A1 u zoni čvora Zadar II, u oba smjera (do 31. listopada zatvarat će se dionica autoceste A1 u zoni čvora Zadar II na 15 minuta od ponedjeljka do četvrtka od 14:30 do 15:30 sati, u petak i subotu od 15:30 do 16:30 i nedjeljom od 19:30 do 20:30 sati).Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime