“Uvijek neugodni Bahrein”: Hrvatska danas od 18 sati igra prvu utakmicu nastavka na SP u rukometu

Fali nam planirani bod iz prvog dijela turnira, onaj protiv Japana, ali za očekivati je ionako da će presudna utakmica biti u zadnjem susretu protiv Danske


Tko se jednom opeče i na hladno puše. Nećemo strepiti za večerašnju utakmicu jer definitivno za to nema ni razloga. Diže se Hrvatska reprezentacija, rukometaši hvataju zalet i iz utakmice u utakmicu izgledaju sve bolje. Fali nam planirani bod iz prvog dijela turnira, onaj protiv Japana, ali za očekivati je ionako da će presudna utakmica biti u zadnjem susretu protiv Danske.


 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hrvatski rukometni savez (@hrs_insta)


Što znamo do sada? Da moramo igrati agresivniju obranu, da bi recimo 6-0 bila najčvršća, da možemo računati na pun doprinos mladih snaga koje debitiraju u Egiptu. I da naravno, moramo imati raspoložene vratare. Zadnja je utakmica izbacila Šegu, nije ni Pešić bio loš. Dapače.

Bahrein nije prijetnja našima, ovo im je četvrti nastup na svjetskim prvenstvima, imaju ukupno jednu pobjedu, a mi smo protiv njih igrali dva puta i oba puta pobijedili s desetak golova razlike. U sljedeći krug prošli su nakon samo jedne pobjede (protiv Konga), nemaju prenesenih bodova u nastavku i objektivno su najlošija reprezentacija u našoj grupi. Zapravo, jedna od prve dvije pozicije u našoj novoj skupini koja vodi u četvrtfinale ne bi smjela biti upitna.Pobjednički pristup od početka za naše bio bi ključan da se izbjegne nervoza. A biti nervozan znači griješiti. Bilo bi dobro da se vrati Cindrić, ali to nije u našoj moći. Junački boj za postolje u stvari kreće od susreta protiv Danske, prije toga valja dobiti i Argentinu. I Bahrein. I nemojmo zaboraviti da nas je Argentina pobijedila 2003. u Portugalu na otvaranju Svjetskog prvenstva….

Svakako, turnir će biti kao i svaki zahtjevan, moguća su i rezultatska iznenađenja ali nadamo se da mi to nećemo gledati kada pričamo o nastupima naših.Večeras u 18.00 sati, Kairo, Hrvatska – Bahrein.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hrvatski rukometni savez (@hrs_insta)

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime