Uspješno završena osma Cetina Adventure Race: Pobjednici “Tim stare pojate”

Osma po redu avanturistička utrka Cetina Adventure Race iznosila je nevjerojatnih 100 kilometara

Osma po redu avanturistička utrka Cetina Adventure Race, u organizaciji Kluba avanturističkih sportova Cetina Adventure iz Sinja, ove godine iznosila je nevjerojatnih 100 kilometara. Utrka koja je svakog sudionika dovela do krajnjih granica izdržljivosti i koja se protezala preko planina Visoke, Visošnice, kanjona Sutine, mjesta Lučane i Zelova, rijeke Cetine i planine Kamešnice, piše Ferata.


Sastojala se od četiri discipline i to trekinga (planinskog trčanja, 30 kilometara), trčanja kroz kanjon (2 km), kajaka rijekom Cetinom (17 kilometara), dok je zadnja dionica bila MTB odnosno brtski biciklizam (55 kilometara). Cijela utrka je imala oko 2500 metara uspona.

Utrka je bila orjentacijskog tipa, što znači da su se sudionici utrke na stazi snalazili pomoću karte i kompasa koji su bili glavni alati.

Na utrci je sudjelovalo 11 timova (po dva člana) od čega je bilo 10 domaćih timova, dok je jedan tim bio iz susjedne nam Bosne i Hercegovine. Unatoč velikoj težini i zahtjevnosti staze na utrci je sudjelovao i jedan muško ženski tim.

Koliko je utrka bila teška govori činjenica da je od 11 timova utrku završilo samo njih 7. Pobjednička ekipa, čiji je tim nosio ime ‘Tim stare pojate’, prošla je kroz cilj za nevjerojatnih 10 sati i 9 minuta, a oni su Ante Pešić Golub i Duje Lekšić Crv, koji su članovi PD Imber iz Omiša.

Drugoplasirani tim zvučnog imena ‘Kum i mladoženja’, čiji su sastav činili Daniel Krstulović Opara i Nenad Keč, koji su članovi HPD Mosor iz Splita, kroz cilj su prošli za 10 sati i 37 minuta.


Trećeplasirani tim ‘J.J. Tim’, u čijem su sastavu bili članovi kluba Cetina Adventure Ivica Jadrijević i Ante Jurić, kroz cilj su prošli u vremenu od 11 sati i 29 minuta.

Važno je napomenuti da je zadnji tim kroz cilj prošao prošao u vremenu od 13 sati i 56 minuta.Rezultati svih timova se mogu vidjeti na stotinka.hr dok se cijela fotogalerija utrke može vidjeti na facebook i web stranici Cetina Adventure.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime