UJEDINJENI NAVIJAČI Volonter BBB-a: “Splićani su mi rekli da mogu doći na Hajdukov Sjever u Dinamovu dresu…”

Zajedno pomažu potresom pogođenim područjima


U organizaciji vatrogasaca iz Njemačke danas je u Sisak došla velika donacija hrane, kućnih potrepština, opreme i građevinskog materijala.


– Doveli su i dio vatrogasnih vozila koji će biti raspoređeni najpotrebitijima na nastradalim područjima – kazao je za RTL načelnik stožera CZ sisačko-moslavačke županije Roman Rosavec.

– Odmah su ovdje priskočili i vrijedni volonteri i zbog toga im se želim zahvaliti – kazao je Rosavec. Naglasio je da se počinju smanjivati zalihe hrane.

– Onaj prvi val napunio je skladišta, ali ona se polako prazne. A nas očekuje u narednih, možda mjesec ili dva3 ovakva situacija tako da svi oni koji dosad nisu, neka još malo pričekaju, bit će vremena da i oni doniraju hranu – kazao je. Dodao je da na njihovom skladištu imaju i zalihe građevinskog materijala.

A jedan od onih koji su pohitali istovariti novu donaciju koja je stigla iz Njemačke je i volonter i navijač Dinama iz Siska Trpimir Lovreković koji već devet dana marljivo pomaže.

“Ima nas BBB, Torcida, Kohorta, Armada…”

Lijepa slika je što torcidaši i BBB-i zajedno pomažu potresom pogođenim područjima.

– Nakon potresa trebalo nam je, otprilike, 10 minuta da se ujedinimo. Krenuli smo odmah i već devet dana nismo stali – rekao je i dodao da će ovdje biti dok god treba. Na tom mjestu ih volontira dvadesetak.

– Ima nas BBB, Torcida, Kohorta, Armada… Ljudi iz Siska, svi domaći. Složili smo se, velika smo ekipa i sad smo nerazdvojni. Imamo veliku koheziju. Organizirali smo se nakon onog šoka i dajemo sve od sebe – kazao je.

Tvrdi da nema podbadanja oko nogometa.

– Ne, nikad. Kod mene su spavala tri dečka iz Splita. Razmjenjujemo si poruke svaki dan, ujedinili smo se. Rekli su mi da će me primiti na Sjever Hajduka u Dinamovom dresu i da mi nitko neće ništa. Iz ove nesreće je izašla jedna velika kohezija i jedinstvo – kazao je.

Na pitanje što ako Hajduk pobijedi kroz smijeh je odgovorio da će Dinamo uvijek biti prvi.

Moja reakcija na članak je...
Vau
127
Haha
13
Hagić
21
Hmmm
5
Plač
1
Grrr
5
Molim?
2

1 KOMENTAR

  1. Svaka čast svim navijačkim skupinama što pomažu potrebitima. Kapa do poda!! Nastavite to prijateljsko druženje i kad se ponovno sretnete na nogometnim, košarkaškim i drugim terenima. Svoje volite, a tuđe poštujte. Nemojte dozvoliti da vas razjedine zlonamjernici. SRETNO

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime