UHIĆENJE KOD SPLITA Osumnjičenik za ubojstvo Britanca na Zrću uhićen u Zračnoj luci Split

Riječ je o britanskom državljaninu

Jutros je u Zračnoj luci Split uhićena osoba osumnjičena za ubojstvo na Zrću. Radi se o 25-godišnjem britanskom državljaninu, a uhićen je ubrzo nakon što je informacija o identitetu poslana svim policijskim postajama.


– U sklopu kriminalističkog istraživanja ubojstva i pokušaja ubojstva na Zrću, jutros u 09,30 sati, na aerodromu Resnik kod Splita, policijski službenici Postaje granične policije Split-Resnik uhitili su 25-godišnjeg državljanina Velike Britanije, koji se dovodi u vezu s ovim kaznenim djelima.

Provođenjem kriminalističkog istraživanja, jučer u večernjim satima, policijski službenici su došli do saznanja o mogućem počinitelju, a u daljnjem istraživanju i operativnim radom utvrđen je njegov puni identitet. Zbog opasnosti od bijega za njim je raspisana potraga i o tome su obaviještene sve ustrojstvene jedinice policije i svi službujući policajci, s naglaskom na granične prijelaze i zračne luke. – izvijestili su iz PU zadarske.

25-godišnjak je uhićen prilikom izlazne granične kontrole kojoj je pristupio u pokušaju napuštanja RH. Tijekom dana će biti prepraćen na kriminalističko istraživanje u Policijsku postaju Novalja.

Kriminalističko istraživanje, u suradnji s nadležnim Državnim odvjetništvom se nastavlja radi utvrđivanja drugih sudionika i svih ostalih okolnosti događaja.

VEZANI SADRŽAJ: 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime