Ubijena Hrvatica u Berlinu, podrijetlom iz Imotskog

Radi se o hrvatskoj državljanki inicijala M.Š. rodom iz Imotskog, staroj 31 godinu

U berlinskoj općini Mitte, u dijelu općine Gesundbrunnen, ubijena je žena. Radi se, kako doznaje Radio Imotski iz pouzdanih izvora, policija nije objavila podatke, o hrvatskoj državljanki inicijala M.Š. rodom iz Imotskog, staroj 31 godinu. Prijatelj 31-godišnje hrvatske državljanke priznao je da je počinio ubojstvo, kako je objavila berlinska policija u službenom priopćenju.


35-godišnji počinitelj ubojstva nad Hrvaticom M.Š. u Berlinu nije hrvatski državljanin. Predao se policiji u noći kada je počinio ubojstvo te je istovremeno i uhićen.

Po prijavi ubojstva od strane počinitelja, policija je došla na mjesto ubojstva u stan u ulici Wollankstraße u Berlinu i tamo su pronašli tijelo teško ranjene žene. Bolničko osoblje s liječnikom pokušalo je reanimirati djevojku, no sve je bilo prekasno. Podlegla je ozljedama te preminula na mjestu zločina.

Detaljnije podatke o pozadini ovog ubojstva berlinska policija nije priopćila. Slučaj je preuzeo odjel za ubojstva berlinske policije, piše Berlinski magazin.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime