Podjelite

Makarsko kulturno ljeto približilo se svojoj najluđoj noći – 21. po redu izdanju tradicionalnog Ljetnog karnevala koje će u subotu navečer na rivi okupiti na stotine sudionika u fešti i programu koji će potrajati do kasnih sati, a mnogima i sve do nedjelje ujutro,  piše Makarsko primorje.

Nakon uspjeha prošlogodišnjeg karnevala na kojem je sudjelovalo gotovo 700 sudionika, sigurni smo da će i na svoj 21. ‘rođendan’ karneval opravdati očekivanja. Prema programu, karnevalske grupe okupit će se kod Arbuna, polazak prema rivi predviđen je u 21.30 sati, dok u 22.15 započinje svečani program predstavljanja grupa na Kačićevu trgu. Vrhunac večeri slijedi odmah nakon toga, kada kreću zabavni program, koncert i vatromet, a od 1 sat iza ponoći maškare će zabavu nastaviti po gradskim kafićima i noćnim klubovima.

Valja dodati i podatak da vremenska prognoza za Makarsku najavljuje kišu, no nakon ubitačnih vrućina u posljednje vrijeme nije ni čudo što iz TZ Makarska najavljuju da kiša, bez obzira pala ili ne, ne može poremetiti karnevalske planove, piše Makarsko primorje.


(Visited 1 times, 1 visits today)

Podjelite