U ČETIRI SATA IZGUBLJENA ČETIRI ŽIVOTA U Sinju proglašen Dan žalosti

Tijekom Dana žalosti neće se održavati događaji sa zabavnim sadržajima

Zbog dviju teških prometnih nesreća sa smrtnim posljedicama koje su se dogodile 8. srpnja 2017.godine, u kojima su život tragično izgubile četiri osobe, od čega tri osobe sa područja Grada Sinja, Gradonačelnica Grada Sinja, Kristina Križanac proglasila je dan 10. srpnja 2017. godine (ponedjeljak), Danom žalosti u Gradu Sinju.


Dan žalosti označiti će se isticanjem zastava Republike Hrvatske i zastave Grada Sinja na pola koplja na svim zgradama u kojima su smještena tijela državne vlasti i tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, te zgradama u kojima je sjedište ili se obavlja djelatnost pravnih osoba, odnosno u kojima fizičke osobe obavljaju samostalnu djelatnost.

Tijekom Dana žalosti neće se održavati događaji sa zabavnim sadržajima.

Pravne osobe koje obavljaju televizijsku i radijsku djelatnost svoje programe prilagodit će obilježavanju Dana žalosti, na način da će emitirati programe koji po svojoj naravi odgovaraju obilježavanju tog dana.

Pozivaju se sve fizičke i pravne osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost da svoje poslovanje obavljaju primjereno Danu žalosti.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0