Podijelite

Turistička zajednica grada Sinja po 9. put organizira manifestaciju ”Sinjski Sajam Sela 2018.” kao sajamsku manifestaciju koja bi obuhvatila izlaganje, degustiranje i prodaju hrvatskih tradicijskih proizvoda: hrane, pića i suvenira. Termin organizacije ”Sinjskog Sajma Sela 2018.” definiran je u vrijeme održavanja alkarskih svečanosti 2., 3. i 4. kolovoza 2018. godine. Sajam bi se održao u dane kolovoza kada Sinj postaje središte kulturno-vjerskih i turističkih zbivanja Splitsko-dalmatinske županije i šire.

Organizacijom manifestacije, Turistička zajednica grada Sinja omogućava zainteresiranim građanima i posjetiteljima grada Sinja degustaciju i kupnju domaćih tradicijskih proizvoda do kojih potrošači  teško dolaze jer većine proizvoda nema u slobodnoj prodaji. Istovremeno, malim i srednjim poljoprivrednim gospodarstvima s ruralnog prostora grada Sinja i okolice, te ostalih dijelova Hrvatske pomogao bi u promociji i prodaji njihovih proizvoda.

Poučeni prošlogodišnjim iskustvom s izuzetnom posjećenosti, ove godine očekujemo još veći broj izlagača. Stoga ove godine kao organizator imamo obvezu osigurati veći prostor i veći broj stolova za izlagače, jer se očekuje sudjelovanje izlagača iz svih krajeva Hrvatske, susjedne nam Bosne i Hercegovine od kojeg će broja biti minimalno 40% lokalnih proizvođača.

Naglašavamo važnost ovog Sajma za promociju bogate turističke i kulturne baštine, kao i bogate ponude poljoprivrednih proizvođača i proizvođača suvenira, a sve s ciljem turističkog, kulturnog i gospodarskog razvoja našeg grada.

Na ovaj način svi posjetitelji će imati priliku za ove svečane dane važne za grad Sinj (Alkarske svečanosti i blagdan Velike Gospe) opskrbiti svoje blagdanske stolove kvalitetnim proizvodima hrvatskog sela, te dati svoj osobni doprinos sinjskom gospodarstvu i unaprjeđenju turizma.

Prijave za izlaganje na Sajmu podnose se putem e-maila info@visitsinj.com, kontakt telefona 021/826-352 ili osobnim dolaskom u ured Turističke zajednice grada Sinja na adresi Put Petrovca 12, 21230 Sinj.

Prijava mora sadržavati ime i prezime izlagača, odnosno ime udruge, obrta, OPG-a i slično, kontakt broj te broj dana za koji se izlagač prijavljuje.

S obzirom na ograničeni broj izlagača, prijave će se zaprimati do 1. kolovoza  do 12 sati ili do popunjenja kapaciteta.Podijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime