TUGA U SUSJEDSTVU: Umrla Marija iz Žikine dinastije

Počivala u miru


Glumica Rialda Kadrić, najpoznatija po ulozi Marije iz ‘Žikine dinastije’, preminula je iznenada u 57. godini, javlja Kurir.rs. Vijest o njezinoj smrti potvrdio je za srpske medije njezin blizak prijatelj, a istu informaciju dobio je i jedan od producenata nastavka ‘Žikine dinastije’.


– Ljudi misle kako nitko njima blizak nikada neće otići, makar ne naglo, jer je to najteže. Kada izgubimo nekoga bez prilike da se rastanemo, bez riječi… – oprostio se od glumice na društvenim mrežama njezin prijatelj Dušan pa se prisjetio kako su se upoznali:

– Sjećam se njezinih seminara na kojima se razgovaralo o filmu i psihoanalizi. Uvijek je imala lucidne interpretacije i nevjerojatnu analitičku energiju. Ne može se psihoanalitičarka prevariti kada je riječ o ljubavi. S tom ljubavlju se i rastajem od tebe, draga Rialda  – dodao je.

Rialda Kadrić imala je samo 13 godina kada je glumila Mariju u prvom dijelu ‘Ludih godina’. Film je izašao 1977. godine i postigao je veliki uspjeh. Mariju je glumila još sedam puta, a nakon snimanja filma ‘Druga Žikina dinastija’ 1986. preselila se u London. Tamo je bila na usavršavanju jezika, a u Srbiju se vratila 2016.

Preminula je u Ateni, gdje je u posljednje vrijeme živjela, piše 24 sata.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime